Екс-зірка Челсі Сеск Фабрегас висловився про катастрофічні результати “синіх” в АПЛ

Сеск Фабрегас

Колишній півзахисник «Челсі» Сеск Фабрегас висловився про можливу перемогу лондонської команди наступного сезону чемпіонату Англії.

«У 2015 році ми з «Челсі» провели поганий сезон, фінішувавши на десятому місці. Моурінью був звільнений, після чого нас очолив Хіддінк. Він почав награвати молодь: Крістенсена, Лофтус-Чіка, Абрахама.

І я пам’ятаю, як у квітні нам оголосили про призначення Конте. Він приїхав на тренувальну базу і переговорив з кожним індивідуально, показав, що ми маємо робити для підсумкового успіху. Наступного року під його керівництвом ми здобули АПЛ, обігруючи команди Клоппа, Моурінью та Гвардіоли. Це цілком можливе завдання.

Я знаю, що ви можете сказати мені, що в команді багато нових гравців і важко буде повторити подібне. Але це сталося з нами шість років тому.

Якщо «Челсі» знайде такого тренера, який має достатньо досвіду і має сильний характер, а також має чітке уявлення, що він хоче від того чи іншого гравця, то все буде можливим», — наводить слова Фабрегаса Sky Sports.

У вівторок, 2 травня, у виїзному матчі 34-го туру англійської Прем’єр-ліги “Челсі” поступався “Арсеналу” з рахунком 0:3 вже на 35-й хвилині зустрічі. У другій половині підопічні Френка Лемпарда зуміли відіграти один м’яч зусиллями Ноні Мадуеке. Матч завершився перемогою «канонірів» із рахунком 3:1.

“Челсі” розташовується на 12-му місці в таблиці чемпіонату Англії, маючи 39 очок в активі після 33 матчів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *