Юрген Клопп висловився про шалену перемогу Ліверпуля над Тоттенгемом в АПЛ

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп висловився після матчу з Тоттенгемом (4:3) у рамках АПЛ.

“Протягом значної частини першого тайму ми показували свій найкращий футбол. Перший тайм вийшов добрим, ми пропустили тоді, коли вперше зіграли в обороні не так, як треба.

Проблема в тому, що Тоттенгем взагалі нічого не змінює. Він контратакує навіть за 1:3. Він просто захищається, контратакує, використовує стандартні положення – і все це ускладнює.

Нам все зійшло з рук завдяки Жоті, всі йдуть додому задоволені, але я тренер і мушу говорити про все. Ми повинні грати краще за три дні. Ми майже ідеально розпочали матч, але тим самим, схоже, вийшли на неправильний шлях.

Як можна було дати фол на Салаху? Але у нас із Полом Тірні своя історія. Я не знаю, що він має проти нас, він казав, що між нами все гаразд, але це навряд чи правда. Мені незрозуміло, чому він так дивиться на мене. В Англії немає обов’язку роз’яснювати подібні ситуації, все заплутано та незрозуміло.

Так, моє святкування було надмірно емоційним, але те, що він мені сказав, показуючи жовту картку, є ненормальним”, – заявив Клопп в інтерв’ю Sky Sports.

Нагадаємо, на 90+3 хвилині Рішарлісон зрівняв рахунок, а вже в одній із наступних атак Ліверпуль забрав собі три очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *