Топ-клуб АПЛ націлився на трансфер Садіо Мане, який через скандальну бійку може покинути Баварію

Садіо Мане

“Челсі” готовий розглянути питання про трансфер екс-гравця “Ліверпуля” Садіо Мане, який зіткнувся з труднощами в мюнхенській “Баварії”, включаючи конфлікт із партнером Лероєм Зане.

Football Insider, посилаючись на свої джерела, повідомляє, що сині гостро потребують посилення атаки і Мане є однією з основних цілей клубу.

Зазначимо, що влітку лондонці, які витратили майже 600 млн фунтів на новобранців, збираються продати кількох гравців, щоб вписатися в правила фінансового фейр-плей. Це не єдина складність для клубу Тодда Боулі, оскільки на ринку не так багато доступних центральних нападаючих відповідного профілю.

Повідомляється, що Мане потрапив у поле зору скаутів “Челсі” після невдалого сезону в “Баварії”, який, як очікується, закінчиться літнім трансфером. Сварка, що набула широкого розголосу в роздягальні з Лероєм Зане, призвела до того, що німецький гранд готовий вислухати пропозиції щодо гравця найближчим літом. Щодо ціни, то мюнхенці хотіли б компенсувати фінансові витрати: виплати «Ліверпуля» зросли з £27 млн до £35 млн після включення різних бонусних опцій.

Мане, якому минулого тижня виповнився 31 рік, на два роки молодший за нападника «Челсі» Обамеянга, яким незадоволені в Лондоні, і здатний грати на кількох позиціях в атаці. Крім того, Садіо добре зарекомендував себе на Туманному Альбіоні, провівши 269 матчів за Ліверпуль, в яких він забив 120 голів і віддав 49 передач у всіх турнірах.

У Німеччині Мані чудово стартував з 11 голами до жовтня, але з того часу не забивав, і кульмінацією мюнхенських невдач гравця може стати інцидент у роздягальні, коли він вдарив Зане після поразки від «Манчестер Сіті» у Лізі чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *