Масова чистка складу: Манчестер Юнайтед може розлучитися із 15 футболістами

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг має намір суттєво оновити склад своєї команди перед початком сезону-2023/2024.

Про це повідомляє The Telegraph.

За інформацією джерела, клуб може розлучитися із 15 футболістами. Гаррі Магуайр, Віктор Лінделеф та Антоні Марсьяль входять до пріоритетного списку гравців, які можуть покинути команду вже у майбутнє літнє трансферне вікно. Тренер «МЮ» також ухвалив рішення про майбутнє інших футболістів, яким варто покинути клуб.

Під питанням залишається співпраця клубу з Аароном Ван-Бісака, Фредом та Донні ван де Беком.

Також повідомляється, що Ерік Бейї та Алекс Теллес, які виступають за «Марсель» та «Севілью» на правах оренди, не відповідають вимогам тен Хага. Філ Джонс та Аксель Туанзебе залишать «Юнайтед» після закінчення терміну контрактів наприкінці сезону.

Воротар Дін Хендерсон, який перебуває в оренді в «Ноттінгем Форест», може стати одним із вихованців, які покинуть «Юнайтед» влітку.

Ентоні Еланга та Брендон Вільямс не мають важливої ролі в команді при тен Хазі і можуть залишити «МЮ».

Скотт Мактоміней регулярно грає при тренері з Нідерландів, але і його майбутнє оціниться влітку. Шотландець хоче отримати більше ігрового часу, але побоюється, що наступного сезону проводитиме на полі менше хвилин. До півзахисника виявляє інтерес “Ньюкасл”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *