“Ми зараз на позитиві”: нападник Арсеналу – про сенсаційну втрату очок у матчі з аутсайдером АПЛ

Габріел Жезус

Нападник «Арсеналу» Габріел Жезус поділився думками після нічиєї в матчі проти «Саутгемптона».

«Зараз багато чого відбувається. Не хочу нести негатив, оскільки ми зараз на позитиві. Те, що ми робимо в цьому сезоні — прекрасно. АПЛ — складна.

Зараз в нас складний момент. Потрібно триматись разом до кінця. Ми маємо ще багато чого зробити в нинішньому сезоні — нічого не закінчено, ми маємо запас у п’ять очок. «Манчестер Сіті» має дві гри в запасі, але якщо ми хочемо стати чемпіонами, потрібно вигравати – ось і все.

Ми — наймолодша команда Ліги, але це не виправдання. Іноді ми вчиняємо правильно, іноді помиляємось. Усі можуть помилятись — саме тому важливо триматись разом.

Все може статись. Звичайно, ми не задоволені останніми трьома матчами, втратили очки. Трохи знизили наш рівень та втратили концентрацію. Це АПЛ — тут важко виграти.

Але ми ще тут, все ще боремось та будемо боротись до кінця», – сказав Жезус.

Варто зазначити, що “Арсенал” не може перемогти в чемпіонаті Англії три останні матчі. Раніше “каноніри” зіграли внічию проти “Ліверпуля” і “Вест Хема” з однаковим рахунком – 2:2.

Невдалі результати позначилися на турнірному становищі “Арсеналу”. Підопічні Мікеля Артети як і раніше зберігають за собою перше місце, набравши за 32 матчі 75 очок. На другому місці йде “Манчестер Сіті” з 70 очками, проте у “городян” є ще два матчі в запасі.

“Саутгемптон”, у свою чергу, перервав серію з трьох поразок. Команда набрала 24 очок, але залишилася на останньому місці в турнірній таблиці.

У наступному турі АПЛ “Арсенал” зіграє проти “Манчестер Сіті” (26 квітня), а “Саутгемптон” поміряється силами з “Борнмутом” (27 квітня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *