“Найкраща гра сезону”: Юрген Клопп – про перемогу над Лідсом

Юрген Клопп залишився у захваті від гри “Ліверпуля” проти “Лідса” (6:1).

– Це наш найкращий матч у поточному сезоні, виходячи з різних критеріїв та аспектів. Ми змушували суперника робити безліч помилок.

Це була дуже хороша гра, голи та контрпресинг вийшли неймовірними – це найкращий матч за довгий час. Мій улюблений момент – коли ми пресингували бідолаху з Лідса на 92-й хвилині. Я дуже задоволений матчем.

– “Ліверпуль” повернувся?

Подивимося. У нас був гарний тиждень, я міг вибирати із чотирьох складів. Хлопці насолоджувалися тренуваннями, бо на них ми мали багато часу. І майже все, що я вчора бачив на заняттях, я побачив і сьогодні під час матчу.

Другий тайм з «Арсеналом» (2:2) був для нас надзвичайно важливим. Ми зрівняли рахунок і провели дуже добру половину, а далі відштовхувалися від цього. Потрібно робити те, що ми зробили сьогодні, знову та знову.

– Чи можна поборотися за місце у топ-4?

– Думаю, різниця між цим сезоном і тим, у якому ми стали третіми, полягає в тому, що зараз конкуренти відірвалися трохи сильніше. Я не знаю, на якому місці ми закінчимо, але ефект від останніх матчів перекинеться на наступний сезон, тому вони будуть дуже важливими, – заявив головний тренер «Ліверпуля» в ефірі Sky Sports.

@emil_palagniuk_trvkn 300 грн за тренування між іншим 🙂 #Тренер #Спортзал #Gym #ХулаХуп #руханкомен ♬ оригинальный звук – Emil_Palagniuk_trvkn

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *