Мудрик відзначився асистом у матчі з Брайтоном: реакція фанатів Челсі на гру українця

Михайло Мудрик

У поєдинку 31 туру англійської Прем’єр-ліги «Челсі» програв «Брайтону» з рахунком 1:2.

Українець Михайло Мудрик зробив гольову передачу, яка стала для нього другою у складі лондонського клубу. Перший асист українець зробив 11 березня у матчі проти «Лестера».

Уболівальники «синіх» на тлі розчарування від чергової невдалої гри «Челсі» залишилися задоволеними грою Мудрика. Фани зазначають, що українцю треба давати більше ігрового часу.

Drey: «Клянуся, Лемпард випустить його проти «Реала»… Сподіваюся, це будуть Хаверц, Мудрик і Маунт».

Zeta B: «Останні 15 хвилин сьогоднішньої гри Мудрика проти Брайтона були кращими, ніж те, що він показав у всьому сезоні».

ARDENT GOONER: «Так кумедно дивитися, як Мудрик губиться на фланзі такої безнадійної команди».

Z-A-K: «Не забувайте, що йому 22 роки. У цьому віці Холанд б’є рекорди, Мбаппе виграє Золотий м’яч, Сака та Мартінеллі молодші. Мудрик жодним чином не заслуговував на цінник у 100 мільйонів доларів. «Арсенал» оцінив його не вище 40 мільйонів».

Todd Eckel: «Мені дуже сподобалося, як Мудрик зробив гольову передачу. Це найкращий асист у сезоні для «Челсі».

Ifeanyi Everret: «Мудрик стає кращим, але цій команді «Челсі» загалом, як і раніше, не вистачає пристрасті. Жоао Фелікс і Рахім Стерлінг – надто повільні, легко втрачають контроль. Їм потрібні гравці, які добре володіють м’ячем і можуть швидко думати, щоб віддати правильний пас».

Elcapitos: «Незважаючи на те, що сталося, якщо їх правильно розвивати, з гідним менеджером, вважаю, що Мудрик, Галахер та Енцо стануть зброєю масового знищення для Челсі».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *