Ліверпуль – Арсенал: Мікель Артета прокоментував результат матчу 30-го туру АПЛ

Головний тренер “Арсеналу” Мікель Артета прокоментував підсумки матчу з “Ліверпулем”.

«Вау… Дуже напружений матч. Гра була під контролем, але потім ми пропустили дуже неакуратний гол, і гра набрала обертів. Ми добре розпочали у другому таймі, але потім втратили контроль. То була дуже мінлива, хаотична гра. «Ліверпуль» міг забити три чи чотири голи. Щоправда, і ми могли забити два чи три голи, тож, напевно, підсумковий рахунок справедливий.

Я не бачив, щоб хтось цього сезону домінував на цьому полі. Вони обіграли на «Енфілді» всі топ-команди, вони грали з мадридським «Реалом» і могли вести у рахунку 4:0 у перші 20 хвилин. У них обов’язково будуть моменти і вам потрібно розібратися з ними – що ми і зробили. Наш воротар відіграв у цьому величезну роль.

Ми могли б взяти три очки, і ми мали продовжувати грати, як у першому таймі, ще 15 хвилин – тоді гра пішла б зовсім за іншим сценарієм. Ми цього не зробили. Потрібно зрозуміти, у чому річ.

Потрібно рухатися далі і продовжувати грати так, як ми грали у перші 30 хвилин матчу», – наводить слова Артети ВВС.

“Арсенал” лідирує в чемпіонаті Англії нинішнього сезону, набравши 73 очки в 30 іграх. Відрив від “Манчестер Сіті”, що йде другим, становить шість балів. При цьому у підопічних Пепа Гвардіоли на одну гру менше, ніж у “канонірів”. “Ліверпуль” розташовується на восьмій сходинці турнірної таблиці, набравши 44 очки.

У наступному турі АПЛ “Арсенал” зіграє проти “Вест Хема” (16 квітня), а “Ліверпуль” зустрінеться з “Лідсом” (17 квітня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *