“Каноніри” втратили перемогу на останніх хвилинах: огляд матчу АПЛ Ліверпуль – Арсенал (Відео)

Ліверпуль - Арсенал

У центральному матчі 30-го туру чемпіонату Англії «Ліверпуль» удома зіграв унічию з «Арсеналом».

«Каноніри» повели з різницею у два голи вже на 28-й хвилині завдяки голам Габріела Мартінеллі та Габріела Жезуса. Проте за три хвилини до перерви єгипетський форвард “Ліверпуля” Мохамед Салах зумів відіграти один м’яч.

На 52-й хвилині Салах отримав чудову нагоду зрівняти рахунок: рефері Пол Тірні вказав на одинадцятиметрову позначку після фолу Роба Холдінга на Діогу Жоте. Однак єгиптянин спробу не реалізував – м’яч пройшов за сантиметри від стійки воріт.

На 87-й хвилині матчу бразильський форвард Ліверпуля Роберто Фірміно зумів відновити рівність на табло. Таким чином, матч завершився нічийним результатом – 2:2.

Ліверпуль – Арсенал 2:2

Голи: Салах, 42, Фірміно, 87 – Мартінеллі, 9, Жезус, 29

Огляд матчу: 

Українець Олександр Зінченко провів на полі майже весь матч і отримав не найкращі оцінки за свою гру.

Sofascore поставив Зінченку 6.5 бала. Менше лише в Роба Холдінга та Мартіна Едегора. Стільки ж у Бена Вайта та Граніта Джаки.

«Арсенал» лідирує у чемпіонаті Англії цього сезону, набравши 73 очки у 30 іграх. Відрив від «Манчестер Сіті», що йде другим, – шість балів. При цьому у підопічних Пепа Гвардіоли на одну гру менше, ніж у «канонірів». “Ліверпуль” розташовується на восьмому рядку турнірної таблиці, набравши 44 очки.

Нагадаємо, зустріч команд у першому колі на “Емірейтс” завершилася перемогою “Арсеналу” з рахунком 3:2. На голи Дарвіна Нуньєса та Фірміно «каноніри» відповіли голом Мартінеллі та дублем Букайо Сакі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *