Манчестер Сіті – Ліверпуль: слова Гвардіоли перед матчем 29-го туру АПЛ

Головний тренер “Манчестер Сіті” Хосеп Гвардіола поділився очікуваннями від матчу 29-го туру англійської Прем’єр-ліги з “Ліверпулем”. Команди зустрінуться 1 квітня. Початок гри – о 14:30 за київським часом.

«Скільки матчів потрібно виграти, аби стати чемпіонами? Всі. Так просто. Якщо ми не виграємо їх усі, то не станемо чемпіонами. У той же час, ми просто намагаємося виграти наступний. Ви ж бачите стабільність «Арсеналу», тому ми маємо вигравати усі матчі, але, можливо, щось станеться. У футболі ніколи не знаєш, напевно.

Почуття, яке я відчуваю зараз, дуже схоже на те, що я мав у попередніх битвах з «Ліверпулем», коли ми змогли виграти 17 або 18 матчів поспіль, щоб стати чемпіонами. У мене таке саме відчуття.

Ми добре знаємо одне одного: вони знають усе, що ми збираємося робити, і ми знаємо, що збираються робити вони. Ми вигравали ігри, ми програвали. Це була велика битва не лише між нами за те, щоби стати чемпіонами. Роблячи те саме, ми двічі вигравали з різницею в одне очко, і в той же час могли програти лігу на одне очко. Межі завжди були такими тісними та вузькими, і я думаю, що цей день не стане винятком.

Я відчуваю неймовірну повагу до Клоппа. Звичайно, він суперник, як і багато тренерів, але я відчуваю неймовірну повагу до його кар’єри і до того, що він робить для футболу», — наводить слова Гвардіоли офіційний сайт «Манчестер Сіті».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *