Колишній головний тренер Манчестер Сіті вважає, що Сака – найкращий гравець АПЛ

Букайо Сака

Стюарт Пірс, який за кар’єру футболіста відіграв 78 матчів за збірну Англії, вважає, що Букайо Сака є найкращим гравцем сезону в АПЛ.

“Перед чемпіонатом світу мене запитали, хто, на мою думку, виграє АПЛ і я відповів, що «Арсенал». Зараз я дотримуюсь цієї думки. Вони втратили Габріеля Жезуса, і люди думали, що виникнуть проблеми, але вони були бездоганними.

Велика гра буде, коли «Арсенал» вирушить у гості до «Манчестер Сіті». Цей матч матиме вирішальне значення для чемпіонських перегонів. Цими вихідними у «Арсеналу» буде відповідальна гра [з «Лідсом»], а «Сіті» зіграє з «Ліверпулем», тож це ключові вихідні.

Це чудово – спостерігати за їхнім протистоянням. В особі Сака «Арсенал» отримав, можливо, найкращого гравця сезону, я думаю, він чудовий.

Фанати «Манчестер Сіті» назвуть найкращим Ерлінга Холанда, але я думаю, що Сака став головною причиною лідерства «Арсеналу“, – вважає колишній гравець та тренер «Манчестер Сіті».

Пірс грав за Сіті в сезоні 2001/2002, а з 2005 по 2007 рік тренував команду. В квітні і серпні 2005 року отримував нагороду найкращому тренеру місяця в АПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *