“Він блискучий”: зірковий екс-футболіст Арсенала розповів про впив Зінченка на гру “канонірів”

Колишній захисник «Арсенала» та збірної Камеруну Лорен поділився думками про впив Олександра Зінченка на гру команди.

«Він блискучий. У Артети точно є стратегія, яку він хоче реалізувати в з цим складом «Арсенала», яка полягає в домінуванні в центральній зоні. Заслуга хлопців у тому, що вони зробили крок уперед і змогли виконати це у поточному сезоні.

Але роль Зінченка – це не революція, тому що ми бачили подібне у виконанні Філіппа Лама в «Баварії». Замість того, щоб грати на позиції правого захисника, він заходив у центр, щоб бути іще одним додатковим гравцем у центрі.

Кілька років тому я казав те саме про Жоау Канселу. Він не є стандартним захисником. Раніше він використовувався в центрі поля, як Філіпп Лам.

Тому це не революція, Зінченко є ключовим гравцем «Арсенала» і дозволяє домінувати над суперниками в центрі. Його гра допомагає Граніту Джаці та Томасу Партею досягати успіху. Цього сезону вони усі працюють разом, щоб бути такими сильними», – сказав Лорен.

Лорен виступав за «Арсенал у період з 2000 по 2006 рік. У складі лондонського клубу він виграв сім трофеїв (два чемпіонства, три Кубки Англії і два Суперкубки). Із збірною Камеруну Лорен двічі тріумфував на Кубку африканських націй.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *