Челсі – Евертон: слова Грема Поттера після матчу

Грем Поттер вважає, що «Челсі» заслужив на перемогу в матчі з «Евертоном».

“Челсі” зіграв унічию з “Евертоном” (2:2) 28-му турі АПЛ, упустивши перемогу на 89-й хвилині.

«Нам багато вдалося, ми розчаровані пропущеними сьогодні голами. Ми думали, що грали досить добре, щоб отримати три очки, але зрештою, якщо ви погано захищаєтеся, то не досягаєте результату.

Ми програли боротьбу у штрафному майданчику, а в таких випадках виникає небезпека. Треба віддати належне «Евертону», вони хороші в цьому, але ми маємо бути кращими. Це розчаровує. У грі було багато гарного, але ми взяли лише одне очко.

Ми атакували, а потім прорвалися. Нам довелося захищатись на стандартах і не дозволяти відкривати великі простори, але ми це зробили.

Жоау Фелікс був активний, Кай Хавертц та Крістіан Пулішич були хороші, Бен Чілуелл та Ріса Джеймс давали хорошу ширину. Енцо Фернандес та Матео Ковачич вели гру у півзахисті. Ми дуже розчаровані, бо хотіли перемогти.

Уеслі Фофана був приголомшливий, добре захищався, вів гру, але йому довелося піти з-за задньої поверхні стегна. Він узяв він відповідальність.

Багато позитивних моментів у грі команди та кожного окремо, але коли не вдається взяти три очки, залишається гірке відчуття.

Нголо Канте на лаві запасних, і він готовий. Важко було повертатися у такій грі, адже він так довго був відсутній, але він готовий», – сказав головний тренер «Челсі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *