Мудрик проти Миколенка: де дивитися матч 28-го туру АПЛ Челсі – Евертон

Челсі – Евертон

У суботу, 18 березня, Челсі у матчі 28 туру чемпіонату Англії зіграє з Евертоном.

Матч Челсі – Евертон пройде у Лондоні на стадіоні Стемфорд Брідж. Початок матчу Челсі – Евертон о 19:30.

Де дивитись Челсі – Евертон у прямому ефірі

У суботу, 18 березня, матчу 28 туру чемпіонату Англії Челсі – Евертон пряму онлайн відеотрансляцію можна переглянути на телеканалі Setanta Sports. Канал Сетанта Спорт доступний на платформі Megogo. Також матч 28 туру чемпіонату Англії Челсі – Евертон онлайн відеотрансляцію можна переглянути на ОТТ-платформі Setanta.

Сетанта – єдиний телеканал, де можна дивитися онлайн відеотрансляцію матчу 28 туру чемпіонату Англії Челсі – Евертон.

Українське дербі в Англійській Прем’єр-лізі: Челсі Михайла Мудрика зіграє з Евертоном Віталія Миколенка. Щоправда, є великі сумніви, щоб українці вийдуть у стартових складах своїх команд – Сині справляються із вирішенням локальних завдань без Мудрика, Миколенко ще не до кінця відновився після травми, але буде цікаво.

Челсі зумів вийти до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, і це поки що головне досягнення Грема Поттера біля керма Синіх. Евертон не програє в АПЛ вже два матчі поспіль, і це поки що найкраще досягнення Шона Дайча біля керма Ірисок. При цьому Евертон вдало грає проти Челсі: в останніх 10-ти очних зустрічах з лондонцями у Ірисок чотири перемоги за трьох нічиїх і трьох поразок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *