Гвардіола назвав акторку, від якої фанатіє

Пеп Гвардіола фанатіє від Джулії Робертс – він засмутився, коли вона пішла на гру “МЮ”.

У листопаді 2016 року американська актриса із сім’єю відвідала матч «Манчестер Юнайтед» проти «Вест Хема» на «Олд Траффорд». Після гри її сфотографували на полі стадіону. На той момент Гвардіола працював у «Ман Сіті» п’ять місяців.

«Що б не трапилося цього року в Лізі чемпіонів, навіть якщо ми виграємо або візьмемо трофей тричі поспіль, я вже провалився. У моєму житті є три кумири. Майкл Джордан, Тайгер Вудс та Джулія Робертс. Це три мої кумири.

Кілька років тому Джулія Робертс приїхала до Манчестера. Не у 80-ті чи 90-ті, над еру Алекса Фергюсона, коли «Ман Юнайтед» брав трофей за трофеєм. Вона приїхала, коли «Ман Сіті» вже 4-5 років був кращим за «МЮ». Але вона не прийшла на нашу гру. Вона пішла на матч “Ман Юнайтед”. Ось чому навіть перемога в Лізі чемпіонів нічого не змінить, адже Джулія Робертс приїхала до Манчестера і не прийшла на наш матч.

Навіть перемога в Лізі чемпіонів не полегшить моє розчарування від того, що Джулія Робертс, мій кумир, пішла на матч “Юнайтед”, – сказав тренер “Ман Сіті”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *