Ерік тен Хаг зізнався, як приймав рішення про звільнення Кріштіану Роналду

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг розповів, як приймав рішення про звільнення португальського нападаючого клубу Кріштіану Роналду.

«У мене були свої причини. Вони були очевидними, і я також знав наслідки. Це могло призвести до негативного результату — таке завжди можливо у футболі. Але я не турбувався і добре спав, навіть у ці ночі.

Я маю приймати рішення щодо просування клубу та команди. Це моя робота і моя відповідальність, я маю підтримувати такі рішення. Звичайно, мені доводиться стикатися з наслідками та впливом моїх рішень не лише у короткостроковій, а й у довгостроковій перспективі.

Не завжди на їхнє прийняття є багато часу. Пам’ятаю, у той період у нас було 10 днів, щоб я міг подумати, який варіант буде найкращим. Завжди потрібно мислити стратегічно. Але це моя робота, і це відповідальність, яку я маю брати на себе», — наводить слова тен Хага Mirror.

Нагадаємо, Роналду залишив “Манчестер Юнайтед” у листопаді минулого року. У січні 2023-го він підписав контракт із клубом із Саудівської Аравії «Аль-Наср».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *