Тренер Челсі висловився про можливу відставку на тлі невдалих результатів команди

Грем Поттер

Головний тренер «Челсі» Грем Поттер після поразки своєї команди від «Тоттенхема» (0:2) у 25-му турі англійської Прем’єр-ліги відповів на запитання, чи не боїться він зміни настрою власників клубу на тлі розчаровуючих результатів “синіх”, і подальшого звільнення.

«Я чудово розумію сенс подібних питань. Хоча результати у нас такі, якими вони є, я приймаю це. Це частина роботи. Перед грою ми дивилися документальний серіал «Арсенал»: «Все чи нічого», і за два роки роботи тренером Мікель Артета був близький до того, щоб його звільнили, і люди хотіли, щоб він пішов. Це вважалося катастрофою, але тепер дещо змінилося.

Якщо ви подивіться на ситуацію з Юргеном Клоппом у «Ліверпулі», то побачите, що вони теж не мають результатів і деякі люди хочуть, щоб він пішов. Такою є природа футболу. Я недостатньо зробив у цьому клубі, щоб мати стільки довіри. Я також беру це.

Моя робота полягає в тому, щоб не надто багато думати про це. Я розумію питання і те, звідки він узявся, але я маю спробувати зосередитись на тому, щоб продовжувати допомагати команді та підтримувати гравців. Вони хочуть досягти більшого, хочуть перемагати. Але зараз ми переживаємо страшний період, і це моя відповідальність», – наводить слова Поттера Football.London.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *