Екс-тренер Челсі оцінив перспективи Мудрика досягти рівня Шевченка

Михайло Мудрик

Колишній головний тренер Челсі Аврам Грант поділився думками про перспективи Михайла Мудрика.

За словами фахівця, йому важко порівнювати вінгера з Андрієм Шевченком, але він зазначив, що досягти такого рівня Мудрику буде важко.

«Не хочу багато говорити про нього в Челсі, але це хороший гравець, у цьому немає жодних сумнівів. Сподіваюся, у них з’явиться хороша стратегія, яка дасть йому змогу проявляти свій талант якнайкраще.

Андрій Шевченко – великий талант. Я не можу порівнювати його з Мудриком. Шевченко в найкращій формі був, мабуть, найкращим футболістом світу. Це фантастичний гравець, просто неймовірний. На жаль, я працював із ним уже наприкінці його кар’єри, але на своєму піку він був найкращим нападником у світі. Розумний, якісний. Мудрику буде важко досягти рівня Шевченка. Але не потрібно їх порівнювати. Кожен має вичавлювати максимум зі своїх якостей, зі свого таланту.

Мудрик і Хвіча Кварацхелія – талановиті гравці. Але я не люблю порівнювати футболістів. Я хотів би, щоб вони розвивали свої найкращі якості. Це те, що я зараз роблю в Африці, як тренер збірної Замбії. Там у гравців є талант, пристрасть, і ми намагаємося вичавити якомога більше з їхнього таланту“, – сказав Грант.

Нагадаємо, Мудрик провів за Челсі п’ять матчів і не відзначився результативними діями на даний момент.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *