“Мудрик нічого не показав”: екс-гравець збірної Англії розкритикував українця

Колишній футболіст «Арсенала» Пол Мерсон поділився думками щодо проблем «Челсі».

«Поттеру потрібен час. Я не впевнений, що це його гравці. Це головна проблема. Я навіть у найсміливіших мріях не можу уявити, що це його гравці. Багато гравців «Челсі» такі ж самі, але не кращі за тих, що були раніше. Ви купуєте гравців, щоб покращити склад, але цього не сталося. Я б дав йому час до наступного сезону, щоб провести передсезонку. Я просто не знаю, як це буде працювати з цими гравцями.

Зовні не схоже, що це гравці, яких він хотів та отримав. Це просто вантажівка молоді, яка має семирічні та восьмирічні контракти. У футболі таке не працює.

Люди думають, що Поттер не підходить для цієї роботи, але я думаю, що він підходить. Дайте йому час. Я дивлюся на гравців і не розумію. Цієї неділі відбудеться найбільша гра «Челсі» в сезоні – проти «Тоттенгема». Якщо він програє, я не впевнений, що буде шлях назад, тому що вболівальники впадуть у невдоволення. Однак ця гра може все змінити – якщо «Челсі» переможе, він може стати героєм.

Його щойно побила вдома команда з останнього місця (0:1 від «Саутгемптона» – прим.), але він все ще там. Тож, можливо, вони залишать його. Мені він подобається як тренер, але я дивлюся на якість гравців і сумніваюся. Вони привезли Михайла Мудрика за 88 мільйонів фунтів стерлінгів, і, за винятком епізодичних 20 хвилин (в матчі з «Ліверпулем» – прим.), він нічого не показав. Я ні на що не натякаю. Але ви не очікуєте, що футболістам з такою ціною, потрібен час на адаптацію.

Нові гравці не кращі за тих, яких вони вже мають, тож у чому сенс? Ви не можете сказати мені, що Чуквунонсо Мадуеке кращий гравець, ніж Рахім Стерлінг чи Крістіан Пулишич. Він не кращий. Чому ви купуєте купу гравців, які не кращі за тих, які у вас є? Жоден із них не покращує командну планку, крім Енцо Фернандеса та Бенуа Бадьяшіля», – написав Мерсон у своїй колонці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *