Легенда Челсі Джон Террі відреагував на новину про загибель Крістіана Атсу

Крістіан Атсу

Легенда лондонського «Челсі» Джон Террі відреагував на новину про загибель півзахисника «Хатайспора» Крістіана Атсу через наслідки масового землетрусу.

«Спочивай з миром, мій друже», – написав Террі в своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, Атсу виступав на позиції атакувального півзахисника і захищав кольори таких команд, як “Челсі”, “Ньюкасл”, “Евертон”, “Порту”, “Малага”, “Борнмут”, “Ріу Аве”. Останніми клубами африканця були “Аль-Раїд” з Саудівської Аравії та турецький “Хатайспор”.

За національну збірну Гани Атсу провів 65 матчів та забив 10 голів. Крістіан грав з Ганою у фіналі Кубка африканських націй у 2015 році. На тому ж турнірі його визнали найкращим гравцем змагань. На клубному рівні Атсу став чемпіоном Португалії у сезоні 2012/13.

Землетрус у Туреччині

6 лютого в Туреччині сталися два землетруси силою понад 7 балів. Потім були десятки афтершоків. Від стихійного лиха постраждали 10 провінцій. В даний час відомо, що число жертв в Туреччині перевищило 38 тис.

8 лютого стало відомо про смерть воротаря клубу “Єні Малатьяспор” Ахмета Еюпа Тюркаслана. Він теж загинув через страшне стихійне лихо у Туреччині.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *