Гарі Невілл розповів, що думає про спад у грі Ман Сіті

Гарі Невілл висловився про ситуацію в Манчестер Сіті.

«Кілька тижнів тому мене запитали, хто, на мою думку, виграє АПЛ, і я відповів: «Манчестер Сіті». І з того часу я повторив це кілька разів. Фанати «Арсеналу» озброїлися на мене за це, думаючи, що я не виявляю поваги до них. Але в суботу, коли «Арсенал» програв – і я сказав це перед грою, – я був уже не так упевнений у «Сіті» через те, що сталося цього тижня.

Історія з Канселу, відсутність Де Брюйне, Діаш і Лапорт все ще залишаються в запасі, Гюндоган, залишений на лавці, все це здається трохи дивним.

Пеп Гвардіола – геній, і це лише момент у часі, але він не повинен бути поза критикою. Відбувається щось дивне.

Вони гаразд. Це була гра команди Пепа Гвардіоли. Були моменти, коли я спостерігав, як його команди програють, і думав: Це гра Пепа Гвардіоли.

Кількість контратак та проривів їхньої оборони, простір, який вони залишали в центрі поля – такого [звичайно] не відбувається. Їм довелося повертатися до своїх власних воріт. Все це тому, що вони були не в порядку», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».

“Манчестер Сіті” поступився “Тоттенхему” (0:1) у матчі 22-го туру АПЛ і посідає 2-е місце в турнірній таблиці. “Арсенал” випереджає городян на 5 очок, зігравши при цьому на один матч менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *