Скандал з переходом Зієша в ПСЖ: в Челсі пояснили причину зриву угоди

Оренда вінгера Хакіма Зієша з “Челсі” до ПСЖ зірвалася через те, що лондонці двічі направили французам непідписану угоду.

Про це повідомляє L’Equipe.

За даними джерела, спочатку ПСЖ отримав від “синіх” хибний документ. Після цього юристи лондонського клубу нібито виправили помилку та відправили контракт повторно, проте він знову був без необхідного підпису. Коли в “Челсі” стало відомо про повторну помилку, вони відправили угоду ще раз, але вона знову була без підпису. Менеджери “Челсі” планували надіслати документи і вчетверте, проте трансферне вікно вже було зачинено.

В англійському клубі пояснили, що серію помилок було викликано роботою над оформленням трансферу півзахисника “Бенфіки” Енцо Фернандеса.

Нагадаємо, в останній день трансферного вікна “Челсі” та ПСЖ домовилися про перехід марокканського футболіста до табору парижан на правах оренди, проте трансфер так і не було здійснено через прострочений дедлайн.

У ПСЖ звинуватили у зриві переходу Зієша “Челсі”, керівництво якого спеціально припускалося помилок у документах, щоб утримати марокканця. Паризький клуб виступив із апеляцією, яка була відхилена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *