Грем Поттер висловився про своє майбутнє в Челсі

Поттер Челсі

Головний тренер “Челсі” Грем Поттер висловився про своє майбутнє в клубі після поразки від “Манчестер Сіті” (0:1) у матчі 19-го туру англійської Прем’єр-ліги.

«Власники – мільярдери, тому вони досить розумні. Розумніше за мене, це точно. Це означає, що вони розуміють проблеми, з якими ми стикаємося, та напрямок, у якому ми хочемо рухатися. Я тут чотири місяці, і п’ять-шість тижнів із них були втрачені для клубного футболу.

Думаю, що Пеп був у клубі рік до того, як вони щось виграли, Мікелю, та Юргену теж знадобилося трохи часу. Очевидно, чомусь для мене все може вийти по-іншому. Але я не ставлю собі тимчасових рамок. Знаю, яку відповідальність покладено на нас тут.

Але також я знаю, на що здатний і які якості маю. У мене є повна підтримка від власників, гравців та персоналу. І ви можете бачити нашу підтримку трибун, яка була фантастичною. При цьому завжди знайдуться люди, котрі сумніваються.

З цим нічого не можна зробити, але я тут не для того, щоби когось переконувати. Я тут для того, щоб робити свою роботу, а потім, якщо вона вийде переконливою, все буде гаразд», – наводить слова Поттера Sky Sports.

“Челсі” посідає десяте місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 25 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *