Френк Лемпард висловився про можливе звільнення з посади тренера Евертона

Головний тренер Евертона Френк Лемпард прокоментував труднощі, з якими зіткнулася його команда в поточному сезоні АПЛ.

«Я прийшов сюди з широко розплющеними очима. Я великий хлопчик. Я нічого не боюся. Ми боролися за місце у Прем’єр-лізі, коли я прийшов сюди минулого року. Такою є реальність. Влітку пішов Рішарлісон, нам довелося розбудовувати склад. Ви не можете змінити свою мету, якщо не вийдете на інший рівень, а ми не змогли цього досягти. Такою є реальність для мене. Я прямо про це говорю. Мені не треба ховатися.

Люди кажуть, що Евертон роками не вилітав. Це не так. Ми повинні робити те саме, що й минулого сезону, зараз. У нас пристрасна фанатська база, яка підтримує нас у скрутні моменти. У мене немає проблем із уболівальниками. Ми повинні піднятися та грати за «Евертон».

Я хочу досягти успіху в цьому клубі. Які б труднощі не виникали, я прийму їх з високо піднятою головою і отримуватиму від них задоволення. Мені подобається працювати у цьому клубі, це велика честь для мене. Мені не потрібні гарантії мого майбутнього. Я велика людина, яка працює у чудовому клубі», — наводить слова Лемпарда The Guardian.

“Евертон” йде в зоні вильоту АПЛ, займаючи 18-е місце в турнірній таблиці з 15 набраними очками після 18 зіграних матчів. Раніше з’являлася інформація, що Лемпард може бути відправлений у відставку найближчим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *