Антоніо Конте висловився про сенсаційну втрату очок Тоттенхемом у 17-му турі АПЛ

Головний тренер “Тоттенхема” Антоніо Конте прокоментував нічийний результат у матчі АПЛ з “Бренфордом” (2:2).

Для глядачів, які вже дивилися ігри «Тоттенхема», це ще одна захоплююча гра. З одного боку, я маю бути радий тому, як наша команда грала у другому таймі.

З іншого боку – ось уже дев’ять ігор поспіль ми пропускаємо першими. Команда, яка хоче зберегти хорошу позицію у турнірній таблиці, має виглядати стабільно. Нам необхідно знайти вирішення цієї проблеми.

Це перший випадок у моїй кар’єрі, коли команда пропускає перші дев’ять матчів поспіль. Команда показала чудовий характер, але треба було грати так із самого початку. “Брентфорд” дуже хороший, але ми могли виграти“, – наводить слова Конте Football.London.

“Брентфорд” – “Тоттенхем” – 2:2  

Голи: Янельт, 15, Тоні, 53 – Кейн, 63, Хейбьєрг, 75

Брентфорд“: Рая, Занка, Піннок, Мі, Расмуссен, Йєнсен (Годдос, 67), Норгорд (Дасілва, 82), Янельт, Генрі, Мбемо (Вісса, 82), Тоні

Тоттенхем“: Форстер, Танганга (Д. Санчес, 67), Лангле (Девіс, 90+5), Дайєр, Догерті, Біссума, Хейбьєрг, Перішич, Кулусевскі, Кейн, Сон

Попередження: Йєнсен, Тоні, Мбемо – Біссума

Огляд матчу: 

Після 17-ти турів в активі “Тоттенхема” 30 набраних очок. Команда Антоніо Конте займає четверте місце в турнірній таблиці АПЛ. “Брентфорд” заробив 20 очок і йде на 9-й позиції.

У наступному турі АПЛ “Брентфорд” зіграє проти “Вест Хема” 30 грудня, а “Тоттенхем” 1 січня вже наступного року поміряється силами з “Астон Віллою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *