Бенефіс Салаха та гол Кейна – в огляді матчу Тоттенхем – Ліверпуль (Відео)

У неділю, 6 листопада, відбувся заключний матч 15-го туру англійської Прем’єр-ліги, в якому “Тоттенхем” вдома приймав “Ліверпуль”.

Зустріч проходила на стадіоні “Тоттенхем Хотспур” у Лондоні.

Мерсисайдці вийшли вперед на 11-й хвилині завдяки голу нападаючого Мохамеда Салаха, точний пас йому віддав Дарвін Нуньєс. На 40-й хвилині Салах оформив дубль та зміцнив перевагу своєї команди. На 70-й хвилині форвард «шпор» Гаррі Кейн скоротив відставання лондонців у рахунку, точну передачу йому віддав Деян Кулушевський практично відразу після виходу на заміну. Гра, що залишився, пройшла на зустрічних курсах, але «Ліверпуль» зумів утримати переможний рахунок — 2:1.

Тоттенхем – Ліверпуль 1:2

Голи: Кейн, 70 – Салах, 11, 40

Тоттенхем: Льоріс – Емерсон (Доерті 68), Дайєр, Ленглі, Девіс, Сессеньон (Кулушевскі 68) – Бентанкур, Біссума, Хейб’єрг (Моура 89) – Кейн, Перішич.

Ліверпуль: Аліссон – Александер-Арнольд, Конате, ван Дейк, Робертсон – Еліотт (Гендерсон 74), Фабіньо, Тіаго – Салах (Окслейд-Чемберлен 90+2), Фірміно (Джонс 74), Нуньєс (Гомес)

Попередження: Конте (поза полем)

Огляд матчу: 

Це перша виїзна перемога команди Юргена Клоппа в сезоні чемпіонату Англії 2022/23.

До цього мерсисайдський клуб виграв 4 матчі, але всі вдома. У 6 гостьових матчах сезону до сьогодні було 3 поразки та 3 нічиї.

Завдяки цьому тріумфу команда Юргена Клоппа набрала 19 очок та піднялася на восьме місце турнірної таблиці. “Тоттенхем”, у якого 26 очок, залишився на четвертій позиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *