Тен Хаг відверто розповів про перспективи Роналду в Манчестер Юнайтед

52-річний нідерландець Ерік тен Хаг поділився своїм поглядом на вчинки Кріштіану Роналду, і розповів, які його плани відносно 37-річного форварда.

Португальця, як відомо, виведено із заявки команди на матч 13-го туру чемпіонату Англії з лондонським «Челсі», який відбудеться у суботу, 22 жовтня.

«Чи залишиться Роналду до кінця сезону і чи хочу я цього? Так, я хочу і того, і іншого. Це виключення Кріштіану лише на найближчу гру з «Челсі», а потім він повернеться до складу. Це покарання. Як ми сказали у заяві, він залишається важливою частиною команди, і я розраховую на нього до кінця сезону. Ми хочемо реалізувати наші амбіції.

Після інциденту з «Райо Вальєкано» я сказав, що це неприйнятно, але це сталося знову. Це стосується всіх, коли це станеться вдруге, це матиме наслідки. Ось що ми зробили. Нам не вистачатиме його завтра, це втрата для команди, але я думаю, що це важливо для відношення, менталітету складу.

Я думаю, це буде відображенням для нього, а також для решти. Я поставив попередження на початку сезону, і наступного разу це має бути наслідком. Коли ви живете разом, граєте разом, футбол – це командний вид спорту, і ви повинні відповідати певним стандартам, а я маю це контролювати», – заявив тен Хаг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *