Легенда Манчестер Юнайтед закликав клуб розірвати контракт з Роналду: названо причину

Легендарний екс-футболіст «Манчестер Юнайтед» Ріо Фердінанд висловився про становище Кріштіану Роналду у стані «червоних дияволів». Нагадаємо, у недавньому матчі з «Тоттенхемом» (2:0) португалець не вийшов на поле, через що розлютився і залишив лаву запасних прямо під час гри.

«Я припускав, що «Манчестер Юнайтед» береже Роналду для матчу з «Челсі», який пройде у вихідні. Я вважаю це єдиною логічною причиною, чому він не грав із «Тоттенхемом». Зрозуміло, Кріштіану лютував від цього. Нічого іншого не можна було очікувати.

Думаю, що це велика проблема Еріка тен Хага – йому треба обміркувати, що робити у наступне трансферне вікно. Якщо він не бачить Роналду у стартовому складі, то доведеться розірвати контракт. Клуб має відпустити його. Відразу після гри чути питання: «Чому Роналду не вийшов на поле?» — це несправедливо стосовно Роналда, тен Хагу та всього «МЮ».

Я сиджу і думаю: чому ж «Манчестер Юнайтед» не відпустив Роналду, якщо знав, що Кріштіану не входить до планів тренера? Я не розумію цього.

Зараз мені здається, що тен Хаг не хотів залишати Роналду. Якщо це так, то клуб мав відпустити гравця. Кріштіану – легенда та суперзірка. Ця ситуація заважатиме тен Хагу доти, поки Кріштіану не піде», – наводить слова Фердинанда Daily Mail.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *