Колишній гравець Манчестер Юнайтед згадав, як Фергюсон однією фразою “знищив” Роналду

Екс-захисник «Манчестер Юнайтед» та збірної Франції Патріс Евра розповів цікаву історію з роздягальні, пов’язану зі зростанням результативності Кріштіану Роналду.

«Я пам’ятаю, як одного разу Фергюсон знищив його. У нас був матч, здається, із «Челсі», і Роналду відіграв не дуже добре. Фергюсон сказав йому: “Легко зробити хет-трик проти “Болтона” або “Блекберна”, але як щодо великих ігор?” Це був важкий момент.

І раптово після цього Кріштіану почав забивати у великих матчах. Поступово він став іншим гравцем. Фергюсон пішов далі і сказав йому, що він не вінгер, що він нападник, і з його здібностями він повинен забивати два чи три голи за гру. Сер Алекс підкреслив, що його не хвилюють хитрощі, дриблінг та фінти. Він сказав: «Забудь про це, ти маєш забивати голи».

У тому сезоні Роналду забив 42 м’ячі. Він був гольовою машиною, не дбав про те, щоб справити враження на людей майстерністю та прийомами, а просто був зосереджений на тому, щоб забивати голи. Це заслуга сера Алекса Фергюсона. Він мав на нього величезний вплив», – наводить слова Евра Betfair.

Роналду забив 42 голи у всіх турнірах за «Манчестер Юнайтед» у сезоні-2007/2008. Тоді Кріштіану виграв із манкуніанцями Лігу чемпіонів (фінал відбувся у Москві) та АПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *