Ліверпуль – Манчестер Сіті: слова Юргена Клоппа перед матчем 11-го туру АПЛ

Головний тренер “Ліверпуля” Юрген Клопп поділився очікуваннями від матчу з “Манчестер Сіті”. Команди зустрінуться у неділю, 16 жовтня. Початок матчу – о 18:30 за київським часом.

«Це домашня гра, це «Енфілд», ми проти «Манчестер Сіті». Так, вони зараз, безумовно, найкраща футбольна команда у світі, так воно і є, але ми все одно спробуємо, знаючи, що немає жодних гарантій. Знаємо, що нам допомагає весь «Енфілд», і спробуємо це використати.

«Насолоджуюся» грою проти Гвардіоли та його команди? Дуже дуже. Не те щоб мені не подобалося грати інші матчі, просто це особливий виклик, бо вони гарні скрізь. Немає слабких місць, коли ви кажете: «Добре, ми можемо зробити це і вони можуть відчувати труднощі тут чи тут». Чесно кажучи, їх небагато, але саме тому вони є такою командою, якою є.

Так, у нас є пара хороших результатів проти них — цього недостатньо, щоби частіше вигравати титули, — але в більшості матчів ми справді були у грі, і це завжди було дуже важливо. Насамперед ти маєш бути у грі, повинні бути свої моменти. Буває час, коли доводиться страждати, коли вони змушують тебе бігати, але є й інші моменти, коли ми маємо домінувати, і це те, що намагатимемося зробити. Знайти правильний баланс для таких моментів — непросте завдання», — наводить слова Клоппа офіційний сайт Ліверпуля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *