Арсенал – Ліверпуль: слова Юргена Клоппа напередодні матчу

Юрген Клопп

Наставник Ліверпуля Юрген Клопп розповів, що очікує від гри з лондонським Арсеналом, який зараз лідирує в АПЛ, повідомляє freezmi.io.

Нам треба знову стати більш непередбачуваними. Для цього потрібно використовувати різні системи гри, ми можемо грати не лише за схемою 4-3-3.

Є 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 4-2-3-1 – ми не хочемо ускладнювати, але очевидно, що нам доступні різні системи гри, і треба вибирати, яка модель більше підходить для нашого наступного суперника.

Не можна сказати, що ми блукали у темряві, а зараз повернулися. Нам потрібна стабільність. Мене не цікавить короткостроковий діагноз – ми хороші чи погані, ми повинні грати добре доти, доки не почнемо діяти блискуче.

Так, у нас виїзні матчі з Арсеналом та «Рейнджерс, потім на нас чекає Ман Сіті. Ми рухаємося через тунель, і я бачу світло, але Ліверпуль повинен виступати краще.

Але, повторюся, ми маємо бути більш непередбачуваними. Суперники вигадали, як грати проти нас, коли ми не в найкращій формі. Вони знали, як грати проти нас протягом багатьох років, але це не працювало, тому що ми самі грали винятково.

Артета зробив дуже хорошу роботу. Найчастіше, коли потрібний час, ніхто не хоче його вам давати, але його ще потрібно вміти використовувати. Мікель, очевидно, зумів скористатися цим часом, і я з великою повагою ставлюся до цього.

Арсенал мав багато талантів за останні кілька років. Мартінеллі – я був у захваті від нього з самого початку, і ось він став тим гравцем, якого я очікував побачити. З Едегором я розмовляв, коли йому було 15 років, і тоді весь світ хотів його, перш ніж він обрав Реал.

Сака з першого дня був неймовірним. Якщо хтось і знав, наскільки гарним буде Габріел Жезус у ролі дев’ятого номера не у футболці Ман Сіті, то це точно був Мікель. Він повернув Джаку на правильний шлях. Всі ми знали, який хороший був Томас Парті в Атлетіко.

У четвер у Лізі Європи вони грали іншим складом, але команда все одно була класною. Це молода та дуже цікава команда, яка дуже добре виступає, що цілком заслужено“, – сказав Юрген Клопп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *