Український захисник Евертона Віталій Миколенко зізнався, хто є для нього орієнтиром у футболі

Футболіст мерсісайдського Евертона Віталій Миколенко дав інтерв’ю клубній прес-службі.

Українець заявив, що намагається переймати все найкраще у Ешлі Коула, який входить до тренерського штабу “ірисок”.

Відразу після цього інтерв’ю я побачусь з Ешлі Коулом. Ми багато говоримо про мою гру, про форму мого тіла, мої рухи. Я дивлюся відео з тих часів, коли він грав за Челсі, та вивчаю їх. Він був агресивним, і я хочу бути таким, як він, я хочу більше грати на атаку. В останніх іграх я погано грав на атаку, а він був одним із найкращих у цьому аспекті”.

Захисник поділився думками про своїх партнерів по лінії оборони, а саме Шеймуса Коулмана, Джеймса Тарковскі і Конора Коуді.

Шеймус – великий капітан і фантастична людина. Я весь час дивлюся, як він грає. Коли ми грали проти «Саутгемптона» минулого тижня, він дуже допоміг мені, додав мені впевненості на полі. Він чудовий захисник.

Джеймс Тарковскі та Конор Коуді нам як батьки. Ми з Таркі багато спілкуємося на полі, тому що граємо поруч один з одним – він чудовий хлопець. Іноді він використовує якийсь сленг, який я не можу зрозуміти, але ми завжди доводимо один одному свої думки, тому що обидва розуміємося на футболі. Коуді також вселив у нас велику впевненість. Він багато говорить у роздягальні, і він чудово підходить для нас і нашої команди. Крім того, він говорить повільніше, ніж Таркі, тому мені трохи легше зрозуміти“, – сказав Миколенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *