“Нам треба ставати міцніше”: Клопп прокоментував чергову втрату очок в АПЛ

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував нічию з «Брайтоном» (3:3).

«У цій грі було кілька сюжетів. Є сюжет про те, як ми пропустили два ранніх голи. Є сюжет про те, як ми повернулися в гру, а потім є сюжет про те, як ми втратили перемогу.

«Брайтон» – дуже хороша команда. Вони грали за іншою схемою, тому ми були трохи здивовані. Але ми вже програвали 0:2, коли адаптувалися до неї. Ми забили свої голи після контратак. Ми могли перемогти, але не впевнений, що ми заслуговували цього. «Брайтон» заслуговував.

З усіма хорошими речами, які ми зробили протягом тижня, впевненість – це маленька квіточка, а коли хтось її топче, це справді важко. Ми повинні прийняти це. Звичайно, цього нам недостатньо, але це те, що маємо.

Я розмовляв з хлопцями так само, як і з вами. Не знаю, скільки разів повинен казати, що нам потрібна реакція. Перший гол вплинув на обидві команди. Вони летіли, а ми були десь посередині, вони використали це для другого голу.

Ми могли зіграти в захисті набагато краще. Це футбол, нам треба прийняти це. Коли матч починається так, важливо зуміти повернутися в гру. Було б добре, якби зуміли перемогти. Ми завжди маємо проблеми в матчах з «Брайтоном», бо в них дуже хороша команда. Але нам треба грати краще.

Знаю, що ми набрали 10 очок, але це реальність. Не ховаюся від цього. Ми повинні йти разом і ставати міцнішими», – сказав Юрген Клопп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *