Юрген Клопп потролив гравця Ліверпуля через його зачіску (Відео)

Юрген Клопп

Футбольні клуби починають підготовку до рестарту сезону після міжнародної паузи. З лав своїх збірних до команд повертаються футболісти.

В розташування Ліверпуля повернувся бек збірної Греції Костас Цимікас. Причому грек повернувся з новим іміджем. Волосся Костаса було зібране в пучок.

Наставнику “Ліверпуля” німцю Юргену Клоппу схоже не сподобався новий імідж футболіста. Він потролив свого підопічного, запропонувавши тому гроші, щоб отримати можливість зістригти йому хвостик.

“Спочатку я подумав, що Дарвін Нуньєс схуд. Скільки тобі заплатити, щоб я міг зрізати це неподобство?”, – пожартував наставник “Ліверпуля”.

Додамо, що збірна Греції зіграла два матчі в Лізі націй під час паузи на міжнародні ігри. Греки поступилися Кіпру (0:1) і перемогли збірну Північної Ірландії (3:1). Костас Цимікас зіграв обидва матчі в основному складі, результативними діями не відзначився.

Греція провела досить успішний груповий турнір і посіла перше місце у групі  2 дивізіону С. Це дозволило їй піднятися в дивізіон В.

Свій наступний матч “Ліверпуль” зіграє проти “Брайтона” в рамках 9 туру АПЛ. Поєдинок запланований на 1 жовтня. Нагадаємо, що декілька днів тому Брайтон очолив італієць Роберто Де Дзербі, який в сезоні 2021/2022 працював з донецьким Шахтарем.  Ліверпуль зараз йде на 8-му місці в АПЛ, “червоні” мають у активі” 9 балів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *