Ерік Кантона назвав фактор, який змусить його перестати дивитись футбол

Ерік Кантона висловився про комерціалізацію назв стадіонів. Екс-футболіст зараз займається туристичним бізнесом.

«Поїздки спрямовані на те, щоб перейнятися пристрастю до футболу, зрозуміти історію клубу та те, як використовується футбол.

Раніше ми говорили про мої улюблені футбольні стадіони, але тепер усі стадіони називаються «Емірейтс» або «Альянц». Ці стадіони втратили душу та історію клубів, як у випадку з «Арсеналом» та «Вест Хемом».

Я грав на таких старих стадіонах, як Хайбері і Аптон Парк. Я розмовляв із деякими фанатами «Арсеналу», і вони ненавидять ці [нові] стадіони. Ці вболівальники втратили душу своїх клубів.

На щастя, «Олд Траффорд», як і раніше, залишається «Олд Траффордом». «Енфілд», як і раніше, залишається «Енфілдом». На сьогоднішній день… Але чи можете ви припустити, що «Олд Траффорд» стане новим стадіоном, названим на честь бренду? Якщо одного разу вони це зроблять – мені дуже шкода, але я не буду більше фанатом «Юнайтед». І я кину футбол назавжди!

Але, будь ласка, не називайте цей стадіон Nestle чи Amazon, будь ласка. “Олд Траффорд” є “Олд Траффорд”, – сказав колишній нападник “Манчестер Юнайтед”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *