“Хочу грати до сорока, спілкуюсь з Ібрагімовичем”: захисник Челсі не планує йти з футболу

Захисник «Челсі» Тьяго Сілва в інтерв’ю, присвяченому його 38-річчю, розповів про свій фізичний стан після ігор в англійській Прем’єр-лізі, менталітеті сучасних футболістів, а також про плани грати до 40 років.

«Для мене дуже важливо, що я можу грати на такому рівні у такому віці. Але це непросто, особливо у Прем’єр-лізі. Коли я закінчую тренування, повертаюся додому і думаю про те, як можу відновитися до завтрашнього дня.

Інтенсивність тут висока з першої до останньої хвилини, тому потрібно бути готовим весь час. Мені може бути 38 років, але я думаю, що можу ще допомогти цій команді.

Гравці тепер стали професійнішими, вони більше схожі на спортсменів. Ментальний аспект також дуже важливий. Ви знаєте, що вам потрібно мати спокійну голову, тому що, якщо ви займатиметеся іншими справами за межами поля, ви втомитеся. Це моя думка.

Я часто розмовляю зі Златаном [Ібрагімовичем], а останнім часом ще частіше, тому що Челсі гратиме проти Мілана в Лізі чемпіонів. Моя мета — грати до 40 років, але я поки не знаю, чи продовжуватиметься це на такому рівні і в цій лізі.

Це залежить від сезону і подивимося, що буде на чемпіонаті світу. Це також залежить від продовження контракту, але так, моя мета грати до 40 років», — цитує слова Сілви офіційний сайт лондонського клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *