“Лестер домінував у першому таймі”: Брендан Роджерс – про поразку вд Тоттенхема

Головний тренер «Лестера» прокоментував поразку від «Тоттенхема» (2:6).

«Протягом 73 хвилин йшла гарна гра, і ми були, мабуть, найкращою командою [на полі], створювали моменти. Нас покарали за помилки.

Я попросив футболістів грати сміливо та бути хоробрими, вони так і зробили. Наші два центральні захисники діяли фантастично, але наприкінці ми так хотіли відігратися, що залишили їх самих. Рахунок виглядає гіршим, ніж була гра.

Я співчуваю гравцям. Вони цього не заслужили. Вони діяли сміливо у пресингу. Ми грали добре, творили моменти. Льоріс зробив кілька чудових сейвів.

Розчарування. Ми забивали голи, виглядали креативно. Це помилки, які нам варті [результату]. Коли не виграєш матчі, впевненість може падати. Був справді важкий старт. Але ми маємо перерву на матч збірних, щоб відновитися.

Тиск дуже сильний. Я щодня роблю свою роботу. Цілком розумію розчарування вболівальників. Я не можу ховатись від цього. Це моя відповідальність.

Що б не трапилося, дуже поважатиму власників, тому що вони надали мені велику підтримку. Рахунок не відображає хід гри, але суть у тому, що це тяжка поразка. Власники надали мені чудову підтримку.

Я співчуваю гравцям, 2:6 – це дуже жорстоко. Розумію, що шість поразок поспіль не йдуть на користь нікому. Але, гадаю, ми домінували у грі, особливо у першому таймі.

Коли забили перший гол, можливо, у гравців виникло невелике дежавю, але вони продовжували боротися та показувати свій дух», – сказав Брендан Роджерс.

One thought on ““Лестер домінував у першому таймі”: Брендан Роджерс – про поразку вд Тоттенхема

  1. Тотенхен ментально сильнее и в этом большая заслуга командной игры, нацеленность на результат и все то, что исповедует в футболе Конте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *