Команда не вигравала більше місяця: Стівен Джеррард прокоментував перемогу Астон Вілли над Саутгемптоном

Стівен Джеррард

Головний тренер “Астон Вілли” Стівен Джеррард висловився про перемогу команди у матчі 8-го туру АПЛ над “Саутгемптоном”. Єдиний гол на 41-й хвилині забив півзахисник Джейкоб Ремсі.

З того часу, як я тут, ми часто не могли перемогти, хоча грали добре. І це було справді жахливо, неприємно для нас. Тому наша сьогоднішня перемога – це не стильно та не красиво, але це мужньо. Ми боролися, були єдині на полі. І був дійсно сильний виступ у роботі без м’яча – хлопці заслуговують на похвалу за це. Коли ти обмежуєш суперника, то це завжди подвоює твої шанси.

На певному відрізку матчу нам не вистачало якості останньої передачі, але в результаті ми досягли успіху. Я задоволений нашою перемогою, до того ж із сухим рахунком, бо це дасть нам можливість спокійніше розвивати свою гру. Тепер до “Лідса” ми поїдемо зі значно більшою впевненістю.

У міру того як ми просуватимемося вгору по таблиці, почуватимемося спокійніше та впевненіше. Переконаний, що нашому складу вистачає якості, щоб грати при цьому все естетичніше. Однак нам важливо завжди зберігати характер та дух. Ми показали це у двох останніх матчах із надлишком“, – наводить слова Джеррарда офіційний сайт “Астон Вілли”.

“Астон Вілла” мала серію з чотирьох матчів без перемог в АПЛ. Підопічні Джеррарда до цього виграли лише один раз – 13 серпня у 2-му турі у “Евертона” (2:1). Далі “віллани” поступилися “Кристал Пелас”, “Вест Хему”, “Арсеналу” і зіграли внічию з “Манчестер Сіті”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *