Гарі Невілл може постати перед судом за публікацію в інтернеті у справі Райана Гіггза

Гарі Невілл

47-річний колишній захисник «Манчестер Юнайтед» Гарі Невілл, який нині працює на британському телебаченні, може отримати покарання за одну з публікацій у Мережі, в якій він обговорював судові позови свого колишнього одноклубника Райана Гіггза, повідомляє BBC.

Наразі відомо, що Невілл має з’явитися до генерального прокурора у зв’язку з публікацією в соціальних мережах, яку він зробив під час судового розгляду у справі про домашнє насильство, звинуваченим у якому проходить екс-гравець «Манчестер Юнайтед» Райан Гіггз.

Зміст видаленої публікації Невілла не розкривається. Вважається, що вона пов’язана з неповагою до суду. Представник Гарі частково відповів на претензії суду, зазначивши, що публікація Невіла мала відношення до родини Глейзерів, які володіють «Манчестер Юнайтед», а не до судового засідання.

Суддя у справі Гіггза вважає, що Невіл є людиною з високим громадським авторитетом, а його обліковий запис у соціальних мережах має 1,5 мільйона передплатників, тому публікація може бути розцінена як спроба вплинути на поточний кримінальний розгляд і бути проявом неповаги до суду. Відповідно, справу передано до прокуратури для розгляду можливого судового переслідування.

Нагадаємо, 48-річного Раяна Гіггза звинувачують у нападі на свою колишню дівчину Кейт Гревілл і її сестру Емму з завданням тілесних ушкоджень. Інцидент стався ще у листопаді 2020 року. Сам Гіггз свою провину заперечує. В останньому засіданні присяжні не змогли винести вердикт за жодним із трьох звинувачень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *