Вирішальний гол Карвалью на 90+8 хвилині в огляді гри Ліверпуль – Ньюкасл (Відео)

Ліверпуль - Ньюкасл

На “Енфілд Роуд” в рамках 5-го туру АПЛ зійшлися Ліверпуль та Ньюкасл. Колектив Клоппа не дуже вдало стартував, а Ньюкасл не програвав і йшов вище в турнірній таблиці.

Ліверпуль – Ньюкасл – 2:1

Голи: Фірміно 61, Карвалью, 90+8 — Ісак, 38

Ліверпуль: Аліссон — Александер-Арнольд (Карвалью, 71), Гомес, Ван Дейк, Робертсон (Цимікас, 71) — Елліотт, Фабіньо, Гендерсон (Гендерсон, 70) — Салах, Фірміно, Діас.

Ньюкасл: Поуп — Тріпп’єр, Ласеллс, Берн, Таргетт — Віллок, Лонгстафф, Фрейзер (Мерфі, 65) — Альмірон (Андерсон, 84), Ісак (Вуд, 66), Жоелінтон.

Мерсисайдці у звичному для себе стилі активно почали гру, але нічого не виходило. Якщо і були удари в площину, то не надто небезпечні і Поуп без проблем забирав м’яча до рук. Гол до перерви таки був, але ним відзначився зірковий новачок “сорок” Ісак.

У другому таймі господарі активнішали з кожною хвилиною, особливо їх перевага в контролі м’яча була помітною після голу Фірміно. Здавалось, що все завершиться нічиєю, але новачок команди Карвалью, який вийшов на заміну, таки вирвав потрібну перемогу.

Ліверпуль завдяки тріумфу піднявся на 5-те місце, команда має 8 очок. Ньюкасл набрав на 2 мали менше і займає 11-ту сходинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *