“Він встиг за 20 секунд”: дівчина дала нові свідчення в поліцію на гравця Манчестер Сіті

ЗСУ КУП

Стали відомі нові подробиці можливих протиправних діянь Бенжамена Менді.

The Independent передає, що в ході засідання Королівського суду Честера було відтворено відрізок розмови поліції з однією з ймовірних жертв зґвалтування, здійсненого захисником «Манчестер Сіті».

Дівчина повідомила, що була запрошена до особняка француза у селі Моттрам-Сент-Ендрю у липні 2021 року. Там вона випивала, грала в компанії у різні ігри. Коли вона збиралася йти, футболіст завів її до кінозалу, де після розмови почав цілувати її і роздягатися.

«Я сказала йому, що не хочу цього, що його зовсім не знаю. Він відповів: “Не хвилюйся, він невеликий”. І таке інше», – заявила дівчина.

«Я сиділа в кріслі-мішку, а він стояв просто переді мною. Мені здається, я дала йому всі можливості вирішити ситуацію інакше, але йому ніби було байдуже, ніби ніщо зі сказаного мною до нього не доходило. Це як сперечатися із цегляною стіною», – додала вона.

Дівчина в суді пояснила, що погано знала гостей вечірки, і тому не відчувала, що може просто піти.

«Мені довелося здатися, я більше нічого не могла зробити. Усе скінчилося за 20 секунд. Я відчувала себе брудною і використовувала майже всю пачку дитячих серветок, щоб очиститись після цього», – сказала вона.

Передбачувана жертва зазначила, що не повідомляла поліції про зґвалтування доти, доки після інших заяв із нею самої не зв’язалися. «Слово однієї людини проти слова іншої. Я була дуже налякана, ці люди мають владу, подобається вам чи ні», – сказала вона.

Як повідомлялося раніше, Менді ставлять у провину вісім епізодів зґвалтування, один епізод насильства на сексуальному ґрунті та одну спробу зґвалтування. Бенжамен заперечує всі звинувачення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *