Манчестер Юнайтед – Ліверпуль: слова Юргена Клоппа після матчу

Наставник Ліверпуля Юрген Клопп підбив підсумки матчу з “Манчестер Юнайтед” (1:2).

“Вони були дуже агресивними на початку матчу, і було зрозуміло, що відбудеться далі. Вони грали агресивніше і влучили у штангу вже на початку.

Після пропущеного голу ми перехопили ініціативу та грали так, як і хотіли. Нам не щастило у певних ситуаціях, було б чудово зрівняти рахунок до перерви.  Другий пропущений гол явно не допоміг нам, а після нашого м’яча гра стала метушнішою. У результаті виразно не той результат, на який ми розраховували.

Коли ми заспокоїлися, то завдали неймовірно багато ударів для гостьової гри із «МЮ». Однак необхідно використати більше таких моментів. У другому таймі Де Хеа здійснив фантастичний сейв.

Ми грали далеко не ідеально, не були готові на 100%. Нам доводилося постійно бути в ролі наздоганяючих, а це не те, чого хочеться. Стає важко, враховуючи вміння суперника контратакувати. З другим голом важко змиритися. Там був офсайд. Але доведеться виходити з того, що маємо.

У нас непроста ситуація з погляду травм. У нас цього тижня було доступно 14-15 гравців, і тепер потрібно простежити за тим, щоб вони не отримали пошкоджень.

Ми мали вигравати. Знаю, що це звучить безглуздо, але мені так здалося. Мене непокоїть наша ситуація, але як є – так є“, – сказав Юрген Клопп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *