Екс-зірка Ман Сіті ґвалтував п’яних жінок у спеціальній кімнаті свого особняка – The Guardian

Бенжамен Менді

Стали відомі подробиці судової справи колишнього футболіста Манчестер Сіті Бенжамена Менді, якого звинувачують у зґвалтуванні.

За інформацією The Guardian, 28-річний француз заманював жінок у свій особняк у Чеширі, де ґвалтував їх після відмови, або в момент, коли вони були занадто п’яні, щоб відмовитися.

Менді зустрічався з безліччю жінок у нічних клубах Манчестера, йому допомагав спільник – 41-річний Луї Саа. Разом із Менді вони схилили до сексу 13 жінок.

Деякі з них розповіли, що після прибуття в особняк у них забирали телефони — нібито для того, щоб захистити Менді та інших від небажаних публікацій у соціальних мережах.

Одна із потерпілих у ході засідання повідомила, що була зґвалтована під час місячних. Прокурор зазначив, що Менді та Саа під час скоєння злочину повністю усвідомлювали дії.

Раніше повідомлялося, що захисника грецького Олімпіакоса Рубена Семеда заарештовано грецьким судом за звинуваченням у зґвалтуванні 17-річної дівчини.

One thought on “Екс-зірка Ман Сіті ґвалтував п’яних жінок у спеціальній кімнаті свого особняка – The Guardian

  1. Питання одне пани присяжні, а тих “нещасних” жінок в нічні клуби та особняк тягли під дулом пістолета чи вони думали що їдуть туди морозиво поїсти і на приставці пограти. Коли жінка шукає на свою ***** пригод, вона їх обовязково знайде. Тому засуджувати потрібно і тих і інших, бо кожен задовольняє перш за все свої бажання та цілі. Паняночки хочуть грошенят….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *