«Він дивовижний»: Зінченко розповів про свого головного конкурента в Арсеналі

Новачок «Арсенала» Олександр Зінченко поділився думкою з приводу свого конкурента щодо позиції лівого захисника Кірана Тірні.

«Він – дивовижний гравець. Навіть коли я ще був у «Манчестер Сіті», я стежив за ним. Думаю, конкуренція буде корисною для нас обох.

Ми підштовхуватимемо один одного, а це ключ до успіху. Саме так нам треба рухатись далі. Найважливіше – це те, що ми хочемо спробувати допомогти команді всім, чим можемо», – сказав Зінченко.

Нагадаємо, Олександр Зінченко був представлений в якості гравця “Арсенала” 22 липня. Українець підписав з “канонірами” контракт до 2026 року. Лондонський клуб заплатив “Манчестер Сіті” за трансфер 25-річного півзахисника 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

Олександр Зінченко: кар’єра в “Ман Сіті”

Зінченко перейшов в “Манчестер Сіті” в 2016 році, але спершу був відданий в оренду в нідерландський ПСВ, а в складі “городян” дебютував у жовтні 2017 року.

У складі “Сіті” Зінченко чотири рази ставав чемпіоном АПЛ, чотири рази виграв Кубок англійської ліги, а також по разу – Кубок Англії і Суперкубок Англії.

За “Манчестер Сіті” українець зіграв 127 матчів у всіх турнірах, забив два голи і віддав 12 результативних передач.

У 2021 році Зінченко відіграв повністю фінал Ліги чемпіонів проти “Челсі” (0:1). У складі “Сіті” він тоді був визнаний найкращим гравцем матчу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *