“МЮ треба негайно підсилити склад”: Гарі Невілл незадоволений трансферами клубу

Гарі Невілл

Екс-капітан Манчестер Юнайтер Гарі Невілл розкритикував клуб після гри з Брайтоном (1:2), а також натякнув, що колектив треба підсилювати.

“В АПЛ немає команди, проти якої грати було б простіше. І це викликає серйозне занепокоєння. Те, наскільки відкрито вони діють, вражає.

Тен Хаг буде шокований після перспективної передсезонки. Але будь-хто, хто бачив цих гравців раніше, побачив знайомий виступ. Люди, які обіймали високі посади, мали розуміти, що надавати тен Хагу такий склад недозволено.

Цій команді посилення потрібне ще сильніше, ніж здається. Час на трансфери є, але й тен Хагу потрібен час на те, щоб із новачками попрацювати.

Кожен тренер, який приходить до команди, вважає, що зможе вичавити з гравців більше, ніж попередник, оскільки вважає себе сильнішим фахівцем. Можливо, у цьому випадку так і є. Проте сьогодні тен Хаг побачив, на що здатні його футболісти.

Не думаю, що ті, хто стежив за «МЮ» протягом останнього року, чекали чогось іншого від тих самих гравців на тих самих позиціях», – сказав Гарі Невілл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *