Грали аж 110 хвилин: огляд матчу Евертон – Челсі (Відео)

Евертон - Челсі

В Ліверпулі на “Гудісон Парк” відбулось протистояння Евертон – Челсі. Цікавісті цій грі додавало те, що за господарів грає українець Віталій Миколенко, який вийшов у старті.

Евертон – Челсі – 0:1

Голи: Жоржиньо (45+9 пен)

Евертон: Пікфорд — Паттерсон, Тарковські, Міна (Вінагре, 70), Годфрі (Голгейт, 18), Миколенко — Грей (Аллі, 60), Дукуре, Івобі, Макніл — Гордон.

Челсі: Менді — Аспілікуета, Тіаго Сілва, Кулібалі (Кукурелья, 75) — Джеймс (Пулишич, 64), Канте, Жоржиньйо, Чілвелл — Маунт (Лофтус-Чік, 65), Гаверц (Броя, 74), Стерлінг.

Френк Лемпард перед грою лишився головного страйкера Домініка Калверта-Льюїна, який отримав пошкодження на тренуванні. Челсі також не спішив форсувати події в атаці.

Першим моментом, який по справжньому стривожив трибуни, на жаль, став не гол, а травма Бена Годфрі. “Ірискам” довелось робити заміну вже на 18-й хвилині.

В кінці першого тайма “сині” отримали право на пенальті, яке реалізував Жоржиньо, цього разу виграв дуель у Пікфорда пострілом у лівий нижній кут, відплативши за власну невдачу під час чемпіонату Європи-2020.

Другий тайм також не був багатим на моменти. Не врятувало господарів і те, що знову було додано багато хвилин до основного часу. Колектив Тухеля починає сезон з тріумфу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *