Великі амбіції: Антоніо Конте розповів про цілі Тоттенхема на сезон

Головний тренер “Тоттенхем Хотспур” Антоніо Конте розповів про цілі лондонської команди.

«Чому б не виграти АПЛ та Лігу чемпіонів? Моя мета та мета клубу – стати краще. Це процес, який ми разом розпочали сім місяців тому. Якщо ви отримуєте місце в Лізі чемпіонів, це не означає, що ви досягли своєї мети.

Я сказав, що хочу побудувати щось важливе із цим клубом, бо мені подобається перемагати. Мій досвід підказує, що ми йдемо у правильному напрямку.

Водночас, я знаю, що клубу потрібен був ще один крок, щоб конкурувати з найкращими командами Європи. З цієї причини ми не повинні бути самовпевненими чи зарозумілими. Ми повинні працювати, працювати, працювати, щоб удосконалюватись на полі та за його межами, щоб стати топ-клубом», — наводить слова Конте AFP.

Нагадаємо, «Тоттенхем» минулого сезону не вийшов із групи Ліги конференцій, отримавши технічну поразку від УЄФА у шостому турі, коли матч «шпор» із «Ренном» не був проведений через спалах коронавірусу в лондонському клубі. Минулого сезону “Тоттенхем” зайняв четверте місце в АПЛ.

One thought on “Великі амбіції: Антоніо Конте розповів про цілі Тоттенхема на сезон

  1. У Конте есть амбици и цель в сочетании с планми на игры. Осталось усилить зашиту и поверить в реализацию голевых моментов у форвардов. Удача приходит к тем, кто стабилен и ментально подготовлен

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *