“Ман Сіті та Ліверпуль довіряють тренерам”: Маурісіо Почеттіно порівняв ПСЖ і топ-клуби Англії

Аргентинський тренер Маурісіо Почеттіно порівняв підхід ПСЖ до тренерів з Ліверпулем та Манчестер Сіті.

“Є такі команди, як Ліверпуль та Манчестер Сіті, які вірять у довгостроковий проект та дають тренеру шанс. Я завжди намагаюся порівнювати.

Ми з ПСЖ виграли Лігу 1 із відривом у 15 очок. Ми вилітаємо з Ліги чемпіонів від Реала і, звісно, ​​розуміємо, що будуть проблеми.

Сіті вилітає від Мадрида, пропускає три голи за п’ять хвилин, але наступного тижня купує Холанда, дає тренеру можливість заново винаходити себе, шукати рішення та вигравати АПЛ, як ПСЖ виграв французьку лігу.

Проекти бувають різні. Є Манчестер Сіті, який довіряє тренеру сім років, і є ПСЖ, де треба одразу перемагати та вигравати Лігу чемпіонів, а не чемпіонат країни.

Це інше, і я беру це. Це не критика. Коли ми прийшли до ПСЖ, ми знали, що маємо спробувати виграти Лігу чемпіонів, якщо хочемо продовжити цей проект“, – сказав Маурісіо Почеттіно.

Юрген Клопп і Пеп Гвардіола прийшли майже одночасно в свої команди. На рахунку іспанця за цей час один вихід в фінал ЛЧ, німець тричі доводив мерсисайдців до фіналу, але перемагав лише одного разу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *