“Олександр Зінченко – гравець високого класу”: Артета прокоментував трансфер українця до свого клубу

Декілька хвилин тому лондонський Арсенал офіційно оголосив про придбання гравця Манчестер Сіті та збірної України Олександра Зінченка.

Наставник “канонірів” іспанець Мікель Артета в коментарі клубній прес-службі поділився думками від його трансферу.

“Ми дуже раді, що Алекс приєднався до нас. Це гравець, якого я особисто дуже добре знаю, і продовжував стежити за ним після мого перебування в Манчестер Сіті.

Алекс – гравець високої якості, який додасть нам універсальності. Йдеться не лише про позиції, на яких він може грати, але й про універсальність, яку він надасть нам в атаці та захисті.

Алекс – людина з чудовими людськими якостями та характером, і я радий, що всі доклали величезних зусиль, щоб підписати Алекса”, – сказав Мікель Артета.

Олександр Зінченко прийшов в Манчестер Сіті в 2016 році. Перший сезон провів в оренді в ПСВ з Ейндховена.  Загалом за “містян” провів 128 матчів, забив два голи. Мікель Артета входив до штабу Пепа Гвардіоли, тому прекрасно знайомий з гравцем.

На його рахунку 52 гри за збірну України. Якщо в клубі його використовували в якості лівого захисника, то в збірній він грає у півзахисті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *