Олександр Зінченко: Зараз Ман Сіті працює над фізичною та тактичною підготовкою

Чемпіон Англії Манчестер Сіті проводить збір в США. Разом з командою перебуває і Олександр Зінченко, хоча чутки відправляють його в Арсенал. Українець поділився думками від товариської гри проти Баварії і можливості зіграти проти Лероя Сане, який грав за “містян”.

“Це приємний досвід для всіх — грати проти великих команд і великих гравців. Такі ігри допоможуть нам якомога швидше підготуватися. Лерой чудовий хлопець, і ми маємо неймовірні стосунки один з одним, як і всі в команді. Буде дуже приємно його побачити“, – сказав Олександр Зінченко.

Футболісттакож підкреслив, що він і решта команди сприймають наше турне по США як можливість випробувати себе в нових умовах.  Менш ніж за два тижні «Сіті» зустрінеться з «Ліверпулем» у матчі Ком’юніті Шилд, тому підготовка до кампанії 2022/23 у самому розпалі.

“Мета зараз полягає в тому, щоб спробувати наростити наші фізичні умови та тактичну сторону справи. Є багато різних речей (над якими потрібно працювати), очевидно, після довгої відпустки, трохи більше трьох тижнів.  Тепер настав час працювати, бути готовими і підготуватися якомога більше і якомога краще, а також трохи адаптуватися до умов, оскільки тут, очевидно, дуже жарко“, – цитує Зінченка клубна прес-служба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *